20-11-2015

Stibo Systems verbetert positie als marktleider in Gartner Magic Quadrant voor MDM

Deel dit bericht

Stibo Systems, aanbieder in multidomein Master Data Management oplossingen, heeft aangekondigd dat het door Gartner Inc. voor de derde keer op rij als marktleider is geplaatst in het Magic Quadrant voor Master Data Management (MDM) van Product Data Solutions. Het bedrijf verbeterde haar positie zowel op visie als executie.

Mikael Lyngsø, CEO Stibo Systems: "Wij zijn enorm blij dat we voor het derde achtereenvolgende jaar door Gartner als marktleider erkend worden. De digital economy brengt voor alle CEO’s uitdagingen en kansen met zich mee, waarbij flexibiliteit essentieel is. Master Data Management wordt in toenemende mate ingezet als het groeifundament van organisaties, waarmee alle data rondom klanten, producten en leveranciers, centraal gemanaged wordt. Met als resultaat inzicht ten behoeve van de besluitvorming en een sterk verbeterde, consistente klantbeleving die groei stimuleert.”

Stibo Systems is wereldwijd marktleider in multidomein Master Data Management (MDM) oplossingen. Klanten vertrouwen op Stibo Systems voor cross channel consistentie van product-, klant- en leverancier-data. Dit stelt hen in staat om betere besluiten te nemen, de verkoop te bevorderen en aandeelhouderswaarde te vergroten. In de afgelopen 30 jaar heeft Stibo Systems honderden bedrijven ondersteund bij het creëren van één betrouwbare, centrale informatiebron. Stibo Systems is particulier eigendom en onderdeel van de Stibo A/S groep, die is opgericht in 1794. Het hoofdkantoor van Stibo Systems is gevestigd in Aarhus, Denemarken. Voor meer informatie: www.stibosystems.nl

Partners