28-10-2015

Oracle OpenWorld 2015 biedt ultieme cloudervaring

Deel dit bericht

Oracle verwelkomt duizenden klanten, honderden partners en miljoenen online deelnemers uit meer dan 141 landen. Zij krijgen allemaal de ultieme cloudervaring. Oracle OpenWorld kent meer dan 2500 kennissessies, 3000 presentaties, meer dan 400 Oracle-demo's, en vele demo’s van partners en klanten.
Tijdens Oracle OpenWorld 2015 lanceert Oracle meer dan 45 producten en diensten; hier volgt een korte opsomming van de meest relevante producten.

Verbeterde Oracle Fusion Middleware laat organisaties innoveren en consolideren, on premise en in de cloud
De nieuwe release introduceert Oracle WebLogic Server Multitenant - ‘s werelds eerste cloud-native Enterprise Java Platform. Oracle verbetert zijn digitale platform voor de grootzakelijke markt en de cloud nog verder en toont de nieuwe innovaties in het Oracle Fusion Middleware-portfolio. Deze release kent honderden nieuwe features die klanten en partners helpen flexibele en intelligente applicaties te creëren en te draaien, innovatie te stimuleren, hun systemen te consolideren en bedrijfscontinuïteit te verbeteren, on premise en in de cloud.
 
Oracle introduceert revolutionaire visuele analytics in de cloud met New Data Visualization Cloud Service
Krachtige, gebruiksvriendelijke visuele analytics zijn nu toegankelijk voor elke zakelijke gebruiker. Oracle geeft een nieuw, visueel uiterlijk aan data met de lancering van Oracle Data Visualization Cloud Service. Deze laatste toevoeging aan het analytics-aanbod van Oracle in de cloud maakt rijke, krachtige visuele analytics toegankelijk voor elke zakelijke gebruiker. Gebruikers kunnen zakelijke, persoonlijke of big data samenvoegen en analyseren met slechts enkele klikken – ongeacht hun niveau binnen de organisatie. Zo filteren zij eenvoudig een grote verzameling aan data om snel verborgen patronen en inzichten te ontdekken en te delen. Dit alles zonder de hulp van IT-experts, en dat leidt tot een snellere time to value en aanzienlijke toenames in ROI.
 
Oracle Solaris 11.3 biedt veiligheid, snelheid en eenvoud voor Enterprise Cloud-omgevingen en DevOps
Volledige ondersteuning voor Security in Silicon, SQL in Silicon, Secure Live Migration, Secure Lifecycle Management, geautomatiseerde upgrades en rollbacks, en hoge beschikbaarheid voor OpenStack. Oracle introduceert Oracle Solaris 11.3 – de nieuwste release van ’s werelds meest geavanceerde grootzakelijk besturingssysteem met verbeterde beveiliging, virtualisatie en cloudmanagement.
 
Oracle breidt cloudportfolio uit met ongeëvenaarde grootzakelijke mogelijkheden
Het meest complete portfolio voor Oracle-databases in de cloud is nu beschikbaar. Oracle lanceert nieuwe Oracle Database Cloud-diensten en breidt zo zijn portfolio van Oracle Cloud Platform-diensten uit. Deze stellen organisaties in staat om  betrouwbare, schaalbare en veilige database-oplossingen en applicaties in de cloud te leveren. Nieuwe bedrijfskritische mogelijkheden zijn clustering voor fouttolerante en on-demand beschikbaarheid, disaster recovery zonder dataverlies en Oracle Database Exadata Cloud Service. Oracle lanceert ook een nieuwe gratis database-cloudservice, waarmee DBA’s en ontwikkelaars de Oracle Database in de Oracle Cloud gratis kunnen proberen.
 

Company:

Oracle

Partners