24-10-2015

De line-up voor de DW&BI Summit 2016 is bekend

Deel dit bericht

Op 6 en 7 april vindt alweer de derde editie van de Data Warehousing & Business Intelligence Summit plaats, wederom georganiseerd door Adept Events. In de vorige editie spraken Rick van der Lans, Claudia Imhoff, Barry Devlin en Wayne Eckerson onder andere over Collaborative BI, Visual Data Discovery, Data Lakes en meerdere trends in BI. Komend jaar worden nieuwe trending topics gepresenteerd met wederom nieuwe internationale topsprekers op het gebied van datawarehousing en BI. 

Ook dit jaar kunnen wij met trots mededelen dat we een sterke line-up hebben geselecteerd voor u. Twee bekende en zeer gewaardeerde sprekers zullen dit jaar wederkeren. Allereerst Mike Ferguson, oprichter van Intelligent Business Strategies Ltd. en als analist en consultant gespecialiseerd in business intelligence, big data, data management en enterprise business integration en met meer dan 30 jaar ervaring in de IT. Daarnaast zal Rick van der Lans, onafhankelijk adviseur, docent en auteur op het terrein van datawarehousing, business intelligence, database-technologie en datavirtualisatie, ook weer aanwezig zijn en daarnaast opnieuw de rol als Chairman vervullen. Komend jaar zullen zij vergezeld worden door sprekers Krish Krishnan, wereldwijd gerenommeerde expert op het gebied van de strategie, architectuur en implementatie van high performance big data analytics, datawarehousing, analytics en business intelligence solutions, en Daragh O’Brien, internationaal gerespecteerde trainer en consultant op het gebied van Information Governance, Information Quality en Data Privacy.

Kijk voor meer informatie op de spekerspagina, waar een uitgebreidere omschrijving staat van alle sprekers, waaronder de vier internationale sprekers. Zij worden in 2016 versterkt door bekende sprekers van Nederlandse en Belgische bodem, Jan Henderyckx, Harm van der Lek, Pieter den Hamer, Lex Pierik en Emiel van Bockel.

Deelname aan deze Datawarehousing & BI Summit helpt organisaties op weg om hun huidige BI-omgeving te upgraden naar een “Future Proof” BI-omgeving. Een omgeving waarin onder andere analyse van big data wordt meegenomen, waarin streaming data een rol speelt voor real-time analytics en waarin self-service op een juiste wijze wordt ondersteund.

Bezoek de website en registreer snel om te profiteren van onze vroegboekkortingen!

Partners