18-02-2011

Kadenza preferred supplier van C1000

Deel dit bericht

BI-consultant ondersteunt bij het optimaal laten functioneren van het BICC.

Kadenza is benoemd tot preferred supplier van C1000. Kadenza ondersteunt de retailer bij het optimaal laten functioneren van het Business Intelligence Competence Center (BICC) dat is opgericht om alle BI-initiatieven binnen C1000 te stroomlijnen. Het partnership zorgt voor een verdieping van de samenwerking tussen beide partijen.

 

Maurice Harkema, manager BICC bij C1000: “Wij kiezen voor specifieke preferred suppliers omdat we behoefte hebben aan continuïteit en intensivering van de onderlinge samenwerking met leveranciers. Kadenza heeft de afgelopen jaren bewezen een sterke partner te zijn om BI binnen C1000 verder te optimaliseren.”

 

“Het retail speelveld is de afgelopen jaren sterk veranderd en we zien dat retailorganisaties steeds meer behoefte hebben aan het leggen van verbanden tussen informatie uit verschillende systemen. Op die manier kunnen ze beslissingen nemen die in het belang zijn van de hele organisatie”, aldus Joost Henskens, directeur Consultancy van Kadenza. “Het is voor ons dan ook een eer dat C1000 ons heeft aangewezen als een van de partijen waarmee ze op het gebied van informatievoorziening nauwer willen gaan samenwerken. Onze langdurig opgebouwde relatie met C1000 en onze gezamenlijke inspanningen op het gebied van BI en DWH vormen een solide basis voor een goede samenwerking in de toekomst.”
 
Bron: Kadenza

Company:

Kadenza

Partners