01-11-2011

Teradata vereenvoudigt Analytical Ecosystem Management

Deel dit bericht

Gestroomlijnde datawarehouse omgeving zorgt voor beter rendement.


Teradata, aanbieder van analytische oplossingen, kondigt het Teradata Analytical Ecosystem aan. Het Teradata Analytical Ecosystem bestaat uit een samenhangend portfolio van hardware, software en diensten die naadloos samenwerken om gebruikers beter inzicht in data te geven, zodat zakelijke kansen sneller gesignaleerd worden.
Teradata Unity synchroniseert het analytische systeem van een bedrijf.
Organisaties die data verzamelen, opslaan en analyseren hebben te maken met het feit dat de data ongelijkwaardig zijn. Sommige gegevens zijn nodig voor bedrijfskritieke toepassingen en moeten altijd beschikbaar zijn. Andere gegevens zijn afhankelijk van tijd, na enkele uren verliezen ze aan waarde. Weer andere data zijn zelden nodig, maar moeten wel bewaard worden vanwege overheidsvoorschriften.
Om in deze behoeften te voorzien kunnen bedrijven complete analytische systemen boven het Teradata platform neerzetten, om meer uit het geïntegreerde Teradata datawarehouse te halen. Dit levert kostenvoordelen op, betere performance en hogere mate van beschikbaarheid van data. Uiteindelijk ontstaat een krachtig Teradata Analytical Ecosystem.

Het Teradata Analytical Ecosystem bestaat uit de volgende componenten:

Software;
Teradata Unity, Teradata Data Mover, Teradata Multi-System Manager, Teradata Viewpoint, Teradata Database.

Hardware;
Teradata Purpose-Built Platform Family, Teradata Backup, Archive, and Restore.

Diensten;
Teradata Services.

Bron:  www.teradata.com.

Company:

Teradata

Partners