23-11-2011

Software AG lanceert nieuw boek in ‘For Dummies’-serie

Deel dit bericht

Gratis e-book gaat in op unieke benadering van Master Data Management.

Software AG introduceert een nieuw e-book in de beroemde ‘For Dummies’-serie: Process-Driven Master Data Management For Dummies. Het e-book is geschreven door drie Software AG-experts. Zij beschrijven zeer toegankelijk een nieuwe Master Data Management (MDM)-benadering die verbetering van bedrijfsprocessen centraal stelt. Deze nieuwe benadering, ‘procesgedreven MDM’, is ontwikkeld door Software AG en maakt Master Data Management tot een businessprioriteit in elk bedrijf. Procesgedreven MDM resulteert in hogere efficiency, winstgevendheid en klanttevredenheid.
Dit is de vierde in een serie van ‘For Dummies’-boeken uitgegeven door Software AG. Eerder publiceerde het bedrijf ‘SOA Adoption For Dummies’, ‘BPM Basics For Dummies’ en ‘Process Intelligence For Dummies’. Alle uitgaven zijn beschikbaar in het Engels. Het e-book Process-Driven Master Data Management For Dummies is geheel kosteloos te downloaden. Het boek is daarnaast beschikbaar als paperback.
In het boek beschrijven drie Software AG-experts een door het bedrijf ontwikkelde procesgedreven MDM-aanpak. In deze nieuwe aanpak ligt de focus op het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Zo zijn er bijvoorbeeld productiebedrijven die kampen met veel incorrecte productcodes in het assortiment. In plaats van de focus te leggen op het aantal foute codes, richt procesgedreven MDM zich op het proces daarachter. Het doel is om het achterliggende proces te optimaliseren door te zorgen voor een hogere datakwaliteit. Het verbeteren van de datakwaliteit is echter geen doel op zich. Door dit te optimaliseren wordt de ROI van MDM tastbaar en zijn er betere beslissingen te nemen over MDM-investeringen.

Drie MDM-experts van Software AG schreven Process-Driven Master Data Management For Dummies:
- Jignesh Shah: frequent spreker en medeauteur van SOA Adoption For Dummies;
- Mathew Manathara: wereldwijd verantwoordelijk voor Software AG’s MDM-oplossingen en hoofd van het MDM Competency Center van het bedrijf;
- Alexander Hoeppe: verantwoordelijk voor de MDM-consultingpraktijk van Software AG.

Op vrijdag 9 december 2011 organiseert Software AG Benelux een gratis seminar over procesgedreven MDM. Hier gaat het bedrijf dieper in op de toepassingen en de voordelen van deze unieke benadering. Meer informatie hierover en het aanmeldingsformulier is te vinden op: http://www.softwareag.com/seminars_nl/excellence_seminars/mdm_seminar/default.asp.

Company:

Software AG

Partners