26-09-2014

AppDynamics stelt Enable-U als partner aan

Deel dit bericht

AppDynamics en Enable-U zijn een partnerschap aangegaan. De start-ups uit Silicon Valley en 'Appsterdam' bundelen hun krachten, om zakelijke en IT doelstellingen van organisaties in de Benelux beter op elkaar af te stemmen. Door applicatie performance management toe te voegen aan het huidige scala oplossingen die Enable-U biedt, zetten zij hun visie om technologie gedreven business optimalisatie mogelijk te maken kracht bij.

Vanuit hun hoofdkantoor in Amsterdam, biedt Enable-U wereldwijd ICT-integratie en application services governance oplossingen (SOA & API Management) aan publieke en private organisaties. Een inspirerend bezoek van de oprichters aan Silicon Valley, heeft geleid tot de nieuwe relatie met een van de lokale rijzende sterren op het gebied van enterprise software - AppDynamics.

Enable-U biedt zijn klanten door deze nieuwe partnerschap nóg betere grip op de digitale informatiestromen en stelt hen in staat om hun dienstverlening aan eindgebruikers op verschillende platforms verder te verbeteren. In de ervaring van de eindgebruiker, is performance cruciaal. "Onze klanten kiezen voor ons omdat ze de tools en kennis willen, die hen helpt om betere service te verlenen. Ze willen in staat worden gesteld om zichzelf te kunnen verbeteren ", zegt Kees Neven – mede-oprichter van Enable-U. "De Application Performance Intelligence Platform van AppDynamics combineert een disruptive technologie, die niet alleen real-time monitoring en bemiddeling mogelijk maakt, maar ook de impact van de performance op zakelijk niveau kan laten zien." Hij vervolgt: "Deze hands-on aanpak, waarmee de kracht van IT wordt gebruikt voor business optimalisatie, is precies waar onze klanten op hebben gewacht."

Enable-U's applicatie performance oplossing – gebaseerd op AppDynamic's Applicatie Intelligence-technologie – genaamd Enable-U 2Perform, is reeds als pilot beschikbaar voor bestaande klanten. Later dit jaar zal de oplossing voor iedereen beschikbaar zijn.

 

Partners