19-09-2014

Every Angle lanceert nieuwe selfservice BI-oplossing voor SAP-gebruikers

Deel dit bericht

Every Angle, leverancier van operational analytics-oplossingen voor SAP, kondigt de beschikbaarheid van Every Angle2 aan. Tijdens een evenement voor klanten en partners in Science Center NEMO te Amsterdam presenteert Every Angle de selfservice BI-oplossing die SAP-data omzet in procesgerelateerde, direct inzetbare operationele informatie.

De out-of-the-box software Every Angle2 stelt operationele gebruikers in staat om analyses uit te voeren op basis van zowel SAP stamgegevens als transactiegegevens en eenvoudig de gewenste koppelingen te leggen, zonder tussenkomst van IT. Gebruikers kunneneen zoekopdracht uitvoeren aan de hand van voorgedefinieerde en personaliseerbare templates, zonder kennis van database-terminologie. De opgevraagde SAP-data wordt gepresenteerd in eenvoudig te begrijpen analytische overzichten.

Met slechts enkele klikken kunnen eindgebruikers hun persoonlijke dashboard samenstellen waarmee zij in één oogopslag near real-time inzicht verkrijgen in de voor hen relevante data, controles en procesvoortgang. Vanuit deze dashboards – die tevens op alle gangbare mobiele apparaten kunnen worden weergegeven – is het bovendien mogelijk om in te zoomen op de achterliggende details voor verdere analyses.

Every Angle2 is in staat om een SAP-database out-of-the-box uit te lezen en te interpreteren, inclusief de customizing settings. Vervolgens voegt Every Angle2 tal van nuttige berekeningen toe die het inzicht in en controle over de bedrijfsprocessen vergroten. Het maakt niet uit welk type database een bedrijf gebruikt om de SAP-oplossing op te laten draaien.

“Met Every Angle2 gaan organisaties van de periode van data naar het tijdperk van antwoorden. De oplossing verbergt de complexiteit van SAP, waardoor eindgebruikers zelf eenvoudig diepgaande analyses kunnen uitvoeren, root causes kunnen identificeren en hierop adequate actie kunnen nemen en daarmee de winstgevendheid voor hun bedrijf kunnen verhogen”, zegt Fred Hermans, CEO van Every Angle.

Partners