21-05-2014

SAP benoemt Ciber Nederland tot Validated Expertise Partner

Deel dit bericht


SAP benoemt Ciber Nederland opnieuw tot Validated Expertise partner op het gebied van Supply Chain Management (SCM). Bedrijven die het meeste halen uit de SCM-oplossingen van SAP komen in aanmerking voor de titel. Vorig jaar ontving Ciber deze erkenning voor het eerst.

Validated Expertise partners worden jaarlijks opnieuw getoetst en ook dit jaar kreeg het ICT-consultancybedrijf de certificering. Ciber heeft jarenlange ervaring met het implementeren en verbeteren van supply chain-oplossingen binnen uiteenlopende sectoren. Met een combinatie van business- en IT-consultants richt Ciber zich bij klanten op zowel de processen, de organisatie en de systeemondersteuning met betrekking tot SCM.

Om in aanmerking te komen voor het partnerschap moeten bedrijven onder andere beschikken over een minimaal aantal SAP-gecertificeerde consultants en klantreferenties. SAP sluit Validated Expertise partnerships voor verschillende domeinen. Ciber is naast het domein Supply Chain Management ook erkend SAP Validated Expertise partner voor Enterprise Mobility, Sourcing & Procurement, Human Capital Management, Data Warehousing en Customer Relationship Management. Ciber is bovendien al lange tijd Gold Partner van SAP.

WH

Partners