08-03-2018

Forza Consulting breidt ERP-portfolio uit met Oracle Netsuite

Deel dit bericht

Forza Consulting breidt haar ERP-portfolio uit met Oracle NetSuite. Deze stap is voor Forza Consulting een strategische keuze: met JD Edwards en Netsuite kan Forza beide mid-market ERP-oplossingen van Oracle aanbieden en ondersteunen.

Oracle Netsuite is een wereldwijde flexibele en schaalbare oplossing voor bedrijfssoftware in de cloud met ruim 40.000 klanten. Met Oracle Netsuite wil Forza Consulting het MKB een duurzame oplossing met toekomstperspectief bieden. Joost van Strien, Sales Director bij Forza Consulting: “Met name bij groeiende bedrijven zien we dat er vaak verschillende systemen naast elkaar werden gebruikt, die onvoldoende of niet met elkaar zijn verbonden. Vanaf een bepaalde schaalgrootte gaat dit wringen en lopen medewerkers tegen de beperkingen en inefficiëntie van deze systeemarchitectuur aan. Met Netsuite kiezen onze klanten voor een moderne en zeer complete oplossing, die helemaal is gebouwd in de cloud en inmiddels een enorme klantenbase kent. De volledige integratie van het bedrijfsproces helpt hen bij het oplossen van knelpunten en het realiseren van verdere groei. NetSuite is daarnaast een zeer dynamisch en gebruiksvriendelijk platform, dat op ieder moment en vanaf elk device beschikbaar is.” ­­­
 
Forza Consulting is een gecertificeerd Oracle Business Partner en Preferred Partner Network Trainer gespecialiseerd in ERP-implementaties in Groothandel, Industriële Fabricage, Dienstverlening en Software en Tech. Met ruim 40 werknemers ondersteund Forza Consulting klanten in Europa, Noord-Amerika, Australië en Scandinavië.

Partners