13-10-2017

QNH professionaliseert inzet Business Intelligence bij Flynth

Deel dit bericht

Advies- en accountantskantoor Flynth kiest voor de expertise van IT-dienstverlener QNH Consulting. Flynth wil door efficiëntere inzet van databronnen haar voorloperspositie verstevigen.

QNH gaat de datastromen en de ontsluiting van informatie op een andere manier organiseren. Er wordt een dataplatform ingericht waarmee Flynth voorbereid is voor vervolgstappen op het gebied van Big Data en data analytics.

Gefaseerd data efficiënter inzetten
Gedurende een adviestraject zijn zowel de interne als externe datastromen van Flynth geïnventariseerd. Het waarborgen van de privacy en de beveiliging van gegevens was bij het bepalen van de vervolgstappen leidend. De eerste vervolgstap, het analyseren en inrichten van de databronnen van de financiële afdeling, is inmiddels gemaakt. Eindgebruikers kunnen zelf eenvoudig aan de slag met gevalideerde en beveiligde data.

Senior manager informatiemanagement Eddie Meerveld bij Flynth vindt het belangrijk klanten te voorzien van de beste bedrijfskundige rapportages & analyses. “Met de expertise van QNH kunnen we onze adviesfunctie verder professionaliseren. Wat prettig is aan de samenwerking met QNH is de flexibiliteit bij de inzet van consultants en specialisten.”

Partners