29-09-2017

Capgemini Academy lanceert online cursus over digitale trends

Deel dit bericht

Capgemini Academy start in november met een Massive Open Online Course (MOOC) waarin verschillende technologische trends worden behandeld.

De MOOC ‘Innovative Digital Trends’ is gericht op professionals in IT en business die op een laagdrempelige, interactieve en toegankelijke meer willen leren over technologieën zoals artificial intelligence, internet of things, cloud, machine learning, robotics en virtual reality. In de MOOC wordt onder andere behandeld hoe deze technologieën eruitzien en hoe je er het meest uit kunt halen. Daarnaast wordt ingegaan op de vraag welke impact de technologie op je dagelijkse werk en leven kan (gaan) hebben. Deelname aan de MOOC is gratis.

De MOOC ‘Innovative Digital Trends’ start op 6 november en heeft een looptijd van vier weken. Cursisten kunnen in deze periode hun eigen tempo bepalen. Parallel aan de MOOC wordt een discussieplatform gecreëerd waar deelnemers ideeën en content kunnen delen met elkaar.
Het programma van de MOOC is samengesteld door Capgemini Academy en Capgemini Europe CTO Frank Wammes. Een team van experts in de verschillende domeinen zal het lesprogramma verzorgen. De voertaal van de MOOC is Engels.

Kijk hier voor het volledige programma.

Partners