07-09-2017

Infosys breidt Europese aanwezigheid uit met nieuw kantoor in Nederland

Deel dit bericht

Infosys, wereldwijd leider in consulting & technologie services, heeft vandaag een nieuwe state of the art kantoorruimte geopend in Amsterdam. De opening werd verricht door de locoburgemeester van Amsterdam Kajsa Ollongren en de Indiase ambassadeur in Nederland, Venu Rajamony. Onder aanwezigheid van Mohit Joshi, President and Head of Banking, Financial Services and Insurance, Healthcare and Life Sciences bij Infosys en Roshan Shetty, verantwoordelijk voor de Nederlandse operatie van het bedrijf.

De investering in het nieuwe kantoor onderstreept Infosys’ voortdurende focus op de Nederlandse markt. Infosys levert zijn diensten op het vlak van Artificial Intelligence, automatisering, data en analytics, digital and platform technologieën aan klanten in sectoren zoals financiële dienstverlening, verzekeringen, zorg en manufacturing.

Het bedrijf heeft momenteel meer dan 20 klanten in Nederland en meer dan 1100 medewerkers, inclusief medewerkers die op locatie bij klanten in Nederland werken.

Rajesh Krishnamurthy, President and Head of Europe, Infosys zegt: “Nederland is één van onze grootste markten in Europa en de tractie die we in deze regio zien geeft ons veel vertrouwen. Nederlandse klanten en prospects hebben in de afgelopen jaren gretig gebruik gemaakt van nieuwe technologieën. Onze versterkte aanwezigheid in de markt stelt klanten in staat om innovaties zoals Artificial Intelligence, automatisering en digital services te omarmen om hun groei- en digitale transformatie ambities te realiseren.”

Kajsa Ollongren, locoburgemeester van Amsterdam zegt: “Internationale bedrijven zijn erg belangrijk voor de regio Amsterdam. Infosys is in het bijzonder een waardevolle partner voor Amsterdam en we zijn verheugd dat ze hun aanwezigheid in de stad uitbreiden met een ultramodern kantoor. Via de samenwerking met hier gevestigde kennisinstituten, bevordert Infosys innovatie en creeërt kansen voor jong talent.” 

http://biplatform.nl afbeelding

Op bovenstaande foto waar het lint doorgeknipt wordt is van links naar rechts te zien:

  • Frans van der Horst, CEO of ABN AMRO Retail Banking
  • Shri Venu Rajamony, HE Ambassador of India to the Netherlands
  • Kajsa Ollongren, Deputy Mayor of Amsterdam
  • Mohit Joshi, President and Head of Banking, Financial Services and Insurance, Healthcare and Life Sciences, Infosys
  • Richard Lobo, Head of HR, Infosys
  • Roshan Shetty, Country Head Netherlands, Infosys

Partners